Mi az Aloe Vera Info?

Mindenki arra törekszik, hogy kiegyensúlyozott, boldog és egészséges életet éljen. Ezt elérni azonban nem egyszerű feladat. Minden nap tennünk kell érte, hogy közelebb kerüljünk ehhez a célhoz. Mi, az Aloe Vera Info csapata különös szenvedéllyel viseltetünk minden iránt, ami ebbe az irányba segít minket. Célul tűztük ki, hogy bejegyzéseink, szolgáltatásaink által motiváljunk és segítségedre lehessünk ebben az izgalmas és érdekes feladatban.

Munkatársaink főként életmód és táplálkozási tanácsadással,  karrier támogatással foglalkoznak. Programjaink, ajánlataink összeállításakor kifejezetten arra törekedtünk, hogy általuk a Te életedben is elindulhassanak azok a változások, melyek által önbizalommal teli, teljes életet élhetsz. Célunk, hogy együtt energikusabbá, fittebbé váljunk és hosszabb távú életmódváltásra inspiráljuk egymást. Kövess minket, reméljük, Te is kedvet kapsz hozzá!

Miért a Forever?

A Forever Living Products kiváló minőségű, elismert, sokak által használt termékcsaládja tökéletesen illeszkedik az általunk megfogalmazott célokhoz. Széles termékskálájában mindenki megtalálja a neki megfelelőt, legyen szó az egészséges életmódról, testsúlykontrollról, bőr-, és szépségápolásról vagy akár kedvenceink egészségéről. A személyi higiéniás termékek elengedhetetlen részét képezik háztartásunknak. Hisszük, hogy a magas minőségi követelményeknek megfelelő termékek használata hozzásegíti a kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életmódhoz, a fiatalabb és idősebb korosztályt is.

A Forever Living Products életmódprogramjai, a C9 és F.I.T. programok szakértők bevonásával készült életmódváltást támogató  programok, melyek energikusabbá, fittebbé tesznek és hosszabb távú életmódváltásra inspirálhatnak. Ezeket a programokat ajánljuk és használjuk magunk is, valamint kiegészítjük személyre szabott tanácsainkkal.

A blog

Izgalmas témák, érdekességek gyűjteménye, amiről beszélni szeretünk, amit szívesen böngészünk és reméljük Nektek is örömet okoznak..

Bejegyzéseink a fitt életmódról, egészséges és természetes életvitelről szólnak, de az otthonukat szépítgetők, hobbi kézművesek, sport iránt érdeklődők, utazást kedvelők, egészséges ételek elkészítéséhez is találhatnak benne ötleteket, érdekességeket.

Mindig nyitottak vagyunk az újdonságokra és kíváncsiak vagyunk Rád, ezért kérünk, küldd el nekünk tapasztalatod, véleményed, legújabb alkotásod vagy találmányod! Megnézzük, körbejárjuk, ha megtetszik ajánljuk is!

Közösség

Fontosnak tartjuk azt is, hogy a hasonló problémákkal, nehézségekkel küzdők vagy a hasonló élethelyzetben lévő emberek egymást segítő közösségeket formáljanak. Várunk szeretettel közösségi oldalainkon, ahol programokat szervezünk, ajánlunk Neked, és várjuk véleményed, hozzászólásod, történeted!

 

Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

A lényeg, hogy figyelj magadra és másokra - Változz és változtass velünk!

 

Regisztrálj, hogy értesülj programjainkról, letölthesd ingyenes anyagainkat és lásd a csak tagoknak szóló ajánlatokat!

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2