a Forever Living F.I.T. programjai

Változás a Forever C9 és F15 programokkal

A rengeteg elérhető fogyókúra, tisztítókúra, lé böjt és mindenféle csodaszer, technika és program közül tényleg nehéz kiválasztani a neked megfelelőt. Az ok, amiért a Forever C9 illetve a Forever F15 programját választottuk, nagyon egyszerű. Kipróbáltuk és működött. A Forever Living Products egy egészséges életmódváltást biztosító, vitalitást fokozó programsorozatot alkotott, amely az egész világon hihetetlen karriert fut be. Nem mondjuk, hogy mindenkinek ugyanolyan hatású a program, de meggyőződésünk, hogy minden esetben lesz pozitív hatása. Ha szeretnél energikusabb, fittebb lenni, szakítanál eddigi helytelen táplálkozási szokásaiddal, szeretnéd újra formába hozni magad, csinosabb lennél, fontos számodra, hogy minőségi tápanyagokat fogyassz a Forever programjai megoldást nyújtanak neked. A résztvevők pozitív visszajelzései azt bizonyítják, mindenki nyert valamit a programmal!

Miért sikeres az életmódváltás a  Forever Living programjaival?

Hisszük, hogy a súlyprobléma nem "adottság", hanem egy állapot, melybe a táplálkozás, az életmódunk és a gondolkodásunk keltette hármas hatás következményeként kerülünk. Amíg szervezetünk egyensúlyát a megfelelő életmóddal és a szükséges tápanyagokkal nem állítjuk helyre, amíg nem nézünk szembe a lelki okokkal, a súlyunk sem fog változni, az önbizalmunk pedig egyre csökken.

Tanácsadóink a Forever testsúlykontroll programját alapul véve, ezt a hármast kívánják egyszerre - kis, de lényeges változtatásokkal – a Te szolgálatodba állítani. Fogyókúra helyett egy teljes - de könnyen megvalósítható - programot ajánlunk Neked, amelynek eredményeképp csinosabbá, fittebbé, és energikusabbá válsz, jobb lesz a közérzeted, az elért eredményeid pedig növelik az önbizalmad!

Felejtsd el a fogyókúrát, helyette vágj bele az ÉLETMÓDVÁLTÁSba! A tökéletesen kifejlesztett C9 és a F15 testsúlykontroll programot további életmódtanácsokkal, hasznos információkkal egészítjük ki. A FIT program első lépéseként a C9 program felkészíti a szervezeted az életmódváltás felé vezető útra: 9 nap alatt segíti testedből a lerakódott méreganyagok eltávozását, miközben ellátja szervezetedet a szükséges, optimálisan hasznosuló tápanyagokkal, fehérjékkel, vitaminokkal. A program eredményeképpen a szervezeted tisztul, hatékonyabb lesz az anyagcseréd és újra energiával telten élheted a hétköznapokat!

Ha hosszú távú megoldásra törekszel, folytasd a F15 egymásra épülő 15 napos programjaival az életmódváltás felé vezető utadat! Határozz a változtatás mellett, alakíts ki új szokásokat, életstílust! Tedd akár kis lépésekben, mi elkísérünk, támogatunk a változás felé vezető utadon! A Forever FIT programjával minden eszköz a rendelkezésedre áll, amellyel még ma elkezdheted tested és életminőséged átformálását.

Miből áll a Forever Living FIT program?

1. Táplálkozás

változáshoz először az étkezési szokásaidat kell megváltoztatnod. A program alatt és a program után is. Menüsorunk először valószínűleg gyökeres változást jelent majd a jelenlegi étrendedhez képest. A cél, hogy felkészítsd a szervezeted és elinduljon a változás benned. Fontos, hogy a program befejeztével is megtarts belőle elemeket és saját igényeidre formálva, hosszútávon is átalakítsd az étkezésed. Ízelítőt kapsz olyan ételekből, melyek nem terhelik a szervezetedet, ehhez recepteket, elkészítési útmutatót is adunk.

2. Forever C9 program: 

Tapasztalataink alapján javasoljuk, hogy az életmódváltást kezdd  a C9-el. Mit várhatsz a programtól?

1. A kezdeti lépésektől vezet végig a program, mely tartalmazza a tested igényei szerint összeállított prémium kategóriás táplálék- kiegészítőket, minőségi táplálékokat is.

2. Hasznos tanácsokat, tippeket, recepteket ad a táplálékaid összeállításához, elkészítéséhez, a program sikeres teljesítéséhez.

3. Ötleteket, gyakorlatokat kapsz ahhoz, hogy a számodra megfelelő sporttevékenységet beilleszd a mindennapjaidba.

4.Tapasztalt FIT mentorokként segítünk neked, kérdéseidre választ adunk, figyelemmel kísérjük a haladásod. Meghívunk FIT csoportunkba, ahol megosztjuk egymással eredményeinket, motivációt, inspirációt nyújtunk az egészségtudatos szokásrendszered kialakításához.

3. Forever F15 program:

A C9-et az egymásra épülő 15 napos fit programokkal érdemes folytatni. Ha hosszú távú változást szeretnél elérni, mindenképp szükség van a C9 után a megváltoztatott étrendet követve az új szokások megerősítésére. A F15 program a megismert, könnyen követhető rendszert folytatva a figyelmet a fokozatosan növekvő fizikai aktivitás elérésére fordítja. Három szintre bontva (kezdő, középhaladó, haladó) kínál szintenként kétszer 15 napos programot. Mozgásprogramjait videón is követheted, egyre fokozódó aktivitást, ezzel egyre több sikert érhetsz el. A testmozgás beiktatásánál a napi rutinodba, ne arra törekedj, hogy hirtelen, drámai változást hozzon!  Hasznosabb, ha élvezettel és kitartással végzed! Ez nagyon fontos része az életmódváltásnak, a megrögzött szokásaidat bizony részben fel kell áldoznod. De hidd el, a neked való mozgásforma, főleg, ha még társakat is bevonsz ebbe, élvezetes tevékenységgé fog válni! Találj egy olyan mozgásformát, amit örömmel tudsz végezni, ami hosszútávon az életed szerves része lesz. Hidd el, létezik számodra is az a  fajta sporttevékenység, amit szívesen végzel, ami az életformád részévé válik. Várni fogod a következő edzés idejét! Kezdő lépésként súlyod és eddigi szokásaid szerint válassz megfelelő intenzitású mozgást. Például autó helyett járj bicajjal dolgozni, vagy sétáltasd a kutyád hosszabban! Ha egy-egy jó kis beszélgetős séta a barátnőkkel mozdít ki az eddigi rutinból, akkor kezdd azzal. Ha már mozogtál eddig is valamit, érdemes olyan mozgásformát választani, ami valóban kilendít a komfortzónádból. Lényeg, hogy lényegesen többet mozogj, mint eddig! A kedvcsináló blogbejegyzéseink, ajánlóink által könnyen kiválaszthatod mi az, ami illik hozzád, kiegészít téged.

4. Figyelj oda magadra!

Az életmódváltó program nem csak a testedre hat kedvezően, egyúttal lelki felfrissülésre is lehetőséget ad. Ez alatt az idő alatt jobban odafigyelünk magunkra, a környezetünkben történő jó dolgok pozitív energiáit saját hasznunkra fordítjuk. Naplót vezetünk, figyelünk magunkra, észreveszünk olyan dolgokat, melyek felett elsiklott a figyelmünk, ezáltal könnyebb lesz azonosítani, mi gátolta eddig a jó közérzetünket. Kipihentebb, energikusabb, terhelhetőbb leszel, optimizmussal  és önbizalommal töltődhetsz fel.

Ha kitartóan, elkötelezetten végzed az életmódváltó programot, az egymást kiegészítő elemei szemléletváltásodat segítő folyamattá és valós életmódváltássá fognak érni. Képzeld el minden nap, milyen érzés lesz, amikor MÁR ELÉRTED  a kitűzött célod! Milyen leszel, mit fogsz csinálni, mit fogsz viselni, hogy érzed magad? Ne feltételes módban, hanem tényként kezeld: így lesz, ilyen leszek és kész!

Mit várhatsz a programtól?

A program során, beépítve a mozgást az életedbe, betartva az étrendváltoztatást és odafigyelve magadra, fokozatosan éred majd el a kívánt eredményt. A tested változni - ez természetesen függ attól, milyen megelőző szokásokkal, életmóddal vágtál bele a programba -  a közérzeted és önbizalmad pedig egyre javulni fog. A program vége azonban nem valaminek a befejezése, hanem egy új életforma kezdete lesz számodra!

A program eredményessége persze nagyban függ attól, hogyan követted a program ajánlásait, mennyire vagy elkötelezett a változás mellett. Ha valamit elhagysz belőle, természetesen a változás lassabban vagy nem fog megtörténni. Ha esetleg így történne, akkor is előnyödre tudod fordítani a programot. Ragadd ki belőle mindazt, amit szívesen és lelkesen meg tudtál csinálni a program alatt és építsd azt be az életedbe hosszútávon is!

Bármilyen eredményt érsz is el, egy dolog biztos: végül fittebb, energikusabb és boldogabb önmagad leszel!

Feliratkozom a hírlevélre és letöltöm a 9 napos életmódváltó program tájékoztatóját! >>>

A letölthető programleírás további életmódváltással kapcsolatos információkat, tudnivalókat tartalmaz.

További részleteket a C9 és a F.I.T. programról itt találsz. Olvass tovább! C9 és F.I.T. csomag >>>

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2