C9

C9 egy energikusabb, frissebb, csinosabb önmagadért! A Forever F.I.T. egy szakértők által felépített, hatékony életmódprogram. Első lépése a C9 tisztító, méregtelenítő program, melyet a F.I.T. testsúlykontroll program követ. A C9 csomagot önállóan is ajánljuk, vagy a F.I.T. csomag előkészítőjeként javasoljuk alkalmazni.

A tudományosan bizonyított C9 és F.I.T. program segítségével egészségesebb lehetsz és elérheted a számodra optimális, vékonyabb testalkatot. Egy olyan eszközt kapsz a kezedbe, melynek segítségével átformálhatod a testedet.
Ár:
Leírás

A C9 egy utazás első lépése az egészségesebb élet felé. 9 napos programunk célja segíteni a szervezetet gyógyító folyamataiban, tehermentesíteni azt a lerakódott méreganyagoktól. A Forever C9 tisztítóprogram kiemelkedő hatékonysággal és eredményességgel segíti szervezetünket a méregtelenítésben, indíthatja be a tested változásait, hogy energikusabb, könnyedebb lehess.

Könnyen követhető, könnyen betartható méregtelenítő-, a szervezetedet támogató program, melynek során eltávolítod a méreganyagokat a testedből, változnak étkezési és testmozgási szokásaid.

 
A megrendelés folyamata:
Kattints az alábbi linkre.
Válassz az ajánlásban szereplő termékek közül és böngéssz az egyéb kategóriákban is.
A kiválasztott termékeket rakd a kosárba.
A webáruház egy regisztrációs oldalra visz, ahol be kell írnod az adataidat. A REGISZTRÁCIÓ SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR!
A regisztráció után fizesd ki a megrendelésed.
A csomagod hamarosan megérkezik!
*A rendelés minimum összege 20.550 Ft, ha ennél kevesebb értékben szeretnél vásárolni, kérlek jelezd a rendelési igényed emailben!
 

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/2245700 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2