Pille-könnyen

Hisszük, hogy a túlsúly nem "adottság", hanem egy állapot, melybe a táplálkozás, az életmódunk és a gondolkodásunk keltette hármas hatás következményeként kerülünk. Amíg szervezetünk egyensúlyát a megfelelő életmóddal és a szükséges tápanyagokkal nem állítjuk helyre, amíg nem nézünk szembe a lelki okokkal, a súlyunk sem fog változni, az önbizalmunk pedig egyre csökken.

A PILLE, a Forever testsúlykontroll programját alapul véve, ezt a hármast kívánja egyszerre - kis, de lényeges változtatásokkal – a Te szolgálatodba állítani. Fogyókúra helyett egy teljes - de könnyen megvalósítható - programot ajánlunk Neked, amelynek eredményeképp csinosabbá, fittebbé, és egészségesebbé válsz, hogy elégedett lehess önmagaddal!

Ebbe a kategóriába olyan termékeket gyűjtöttünk, melyek hozzásegítenek egy fittebb, könnyedebb életforma eléréséhez.

Minden itt található termék természetes alapanyagokból készült. Használatukkal könnyebbé és eredményesebbé teheted a diétádat!

Találatok: 1 - 2 / 2

Termék részletes adatai

1460955204134c9-pack

C9

C9 egy energikusabb, frissebb,...

Termék részletes adatai

1460955550567f15-pack

Forever FIT15

A FIT15 a következő lépés az...

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/2245700 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2