Neked szóló ajánlataink

Ha végre itt a nyár…

Talán kicsit esősebben indult, de eljött a kánikula is. A napsütés mértékletes élvezetéhez hasznos segítőket találhatsz a Forever termékei között. Jól jöhet néhány kedvencünk, akár szabadságon vagy, strandolsz, akár dolgozni jársz. A nap ugyanis nem válogat, mindenhol süt rád.

relax

Nyáron használj olyan arckrémet, amely fényvédőt is tartalmaz, így egy mozdulattal ápolod és véded arcbőrödet. Ehhez legújabb kedvencünket ajánljuk neked:

A Protecting Day Lotion

egy selymesen könnyű nappali krém 20 SPF fényvédőfaktorral. Ez a krém aloe vera, gomba és gyümölcskivonatai mellett további 20 bőrkondícionáló hatású összetevőjével finoman táplálja és ápolja arcodat. Lédús gyümölcs és gyógynövénykivonatai és ásványi alapú 20- as fényvédő faktora biztosítja bőröd szép tónusát, egyenletes textúráját és védelmét. Praktikus, higiénikus csomagolása könnyen kezelhetővé teszi a nyári utazások alkalmával is.

Forever Sun Lips

Dobj a táskádba az arckrém mellé egy nyári ajakápolót is, hogy a legérzékenyebb területről, az ajkaidról se feledkezz meg!

SPF 30-as faktort tartalmaz, 4 aktív összetevőjével véd az UVA és UVB sugárzás ellen is. Strandolás közben is használhatod, mivel 80 percig vízálló, ráadásul mentol tartalma kellemesen hűsít a nyári melegben.

  • Természetesen a napozás során minden fényvédő használatát ajánlott megismételni legalább két óránként, illetve
  • úszás vagy izzadás után 80 perccel
  • törölközés után
  • 15 perccel korábban használni, mielőtt megkezded a napozást.

+1 tippünk: Mindig legyen nálad egy flakon First, ha mégis megtörténne a baj és leég, vagy megsérül a bőröd! Élvezd gondtalanul a nyári napokat a Foreverrel!

Megnézem az ajánlatot a Forever Webáruházában>>>

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/2245700 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2