Hogyan vásárolhatsz

 

 

VÁSÁROLJ BIZTONSÁGOSAN ÉS EGYSZERŰEN!

A Forever Living Products egy zártkörű fogyasztói hálózat. Ahhoz, hogy vásárolhass, egy regisztrációs jelentkezési lapot kell kitöltened, ezzel csatlakozol a partnerhálózathoz. Ezután jogosult vagy a vásárlásra a Forever Living Products Magyarország által üzemeltetett web áruházban. Regisztrálhatsz egyszerűen az internet segítségével az alábbi módon:

 

 

Nem vagy még a Forever üzleti partnere?

       

         1. Lépj be a www.flpshop.hu címre!

         2. Jelentkezésedet az első vásárlással együtt teheted meg. Válogasd össze a neked tetsző termékeket, tedd őket a „Kosár”-ba!

        3. Töltsd ki a következő oldalon található adatlapot! Itt meg kell adnod a mi azonosító adatainkat is:

Kis-Jakab Árpád

360 000000 660

        4. Olvasd el figyelmesen a teljes dokumentumot, ha bármilyen további kérdésed lenne, keress meg minket bátran!

        5. Ha minden kérdésedre választ kaptál, kattints az oldal alján lévő jelölő négyzetbe, majd a regisztráció és megrendelés elküldése gombra!

        Ezután az általad megadott e-mail címre egy automatikus visszaigazoló üzenetet kapsz . Ebben elküldi neked a cég a saját üzleti partneri kódszámod, és a webshop használatához szükséges jelszavad. A további vásárlásaidhoz már csak ezekre a számokra lesz szükséged.

                                                                  

Regisztráltál már és rendelkezel Forever kódszámmal? 

 

1.  Lépj be a www.flpshop.hu címre!

2.  Ha még nem kaptál jelszót a web áruház használatához, a kezdőoldal főmenüjében találod a jelszó igényléséhez szükséges gombot.

3.  A jelszót automatikusan elküldik az általad, a regisztrációkor megadott e-mail címre.

4.  A kiküldött jelszóval a továbbiakban saját kódszámodon, az általad elért üzleti szintnek megfelelő kedvezményes áron vásárolhatsz.

 

Vásárlás a vásártéren keresztül

A vásárlás folyamata egyszerű és rendkívül biztonságos. A vásártéren kiválasztott Forever Living csomagok, vagy önálló termékek alatti linkre kattintva a hivatalos Forever web áruházba irányítunk, melyet a Forever Living Products Magyarország Kft üzemeltet, a hatályos jogszabályoknak megfelelően (beleértve a fogyasztóvédelmi, adatvédelmi, szavatosság iránti kötelezettségeket). Részletes szabályozását megtalálod az „áruházunk használatáról” menüpont alatt.

Ha még nem vásároltál ebben az internetes áruházban, először egy regisztrációra kérnek, ahol néhány adat és a szállítási címed megadása után, visszaigazoló emailben kapod meg saját FLP azonosító számod, illetve az oldalon elkészített jelszavad. Ezek birtokában elindíthatod vásárlásodat. A fizetési módot te választhatod ki 3 felajánlott lehetőségből. A megrendelt termékek közvetlenül a Forever központból indulnak majd el hozzád a megadott szállítási címre. A termékekkel együtt, futár juttatja el hozzád a megadott adataid alapján kitöltött Forever üzleti partner jelentkezési lapot. Ennek aláírásával jogosult vagy a webáruházban, illetve az FLP cég 150- nél is több országban jelen lévő irodáiban a kedvezményes vásárlásra, illetve minden, a FLP által nyújtott kedvezmény, karrier lehetőség igénybevételére. Ne aggódj, regisztrációddal semmilyen kötelezettséget sem kell vállalnod a továbbiakban. Csak a saját igényed szerint, mint vásárlásra jogosító lehetőséget is használhatod a regisztrált üzleti partner státuszod.

Fontos: A regisztráció során megjelennek számodra a mi azonosító adataink is!

Az ön szponzorának adatai:

FLP azonosító szám: 360000000660

Családi és utónév: Kis-Jakab Árpád

*Kérünk, vedd figyelembe, hogy az itt elindított rendelésed minimum összege meg kell haladja a nettó 55 eurót,megözelítőleg 17000 forintot (a megrendelésnél jelzik a pontos összeget). 

Ha lennének még kérdéseid, olvasd el a részletes tájékoztatót itt!

 

Partneri kedvezmény

Az első vásárlásnál, a regisztrációt követően már igénybe vehetsz 15%-os kedvezményt a fogyasztói árhoz képest. 

További 20% kedvezményre akkor leszel jogosult, ha két egymást követő naptári hónap alatt kettő kartonpontnak (2cc) megfelelő személyesnek elismert vásárlást teljesítesz. Ha egyszer eléred ezt a szintet, onnantól a vásárlás összegétől függetlenül 35% kedvezménnyel vásárolhatsz.

A kedvezményre való jogosultságod a Forever web áruház automatikusan kezeli, így a bejelentkezésed után a termékeknek már ez a kedvezményes ára jelenik meg számodra, a kedvezmény mértékét százalékban kifejezve láthatod a neved mellett. Teljesítményed alapján akár 48% os kedvezményt is elérhetsz.

Erről részletesebben is tájékozódhatsz, ha kapcsolatba lépsz velünk.

*Fontos tudni, hogy a kedvezmények emelkedésében mindig a két egymást követő hónapban leadott rendelések, vásárlások számítanak.

Miben segít az Aloe Vera Info?

Tudjuk, hogy az online vásárlás hátránya lehet a személyes kapcsolat, tanácsadás hiánya. Több, mint 20 év összegyűjtött tapasztalatával, az oldalra feltöltött termékekről szóló ismertetőinkkel, blogbejegyzéseinkkel szeretnénk ebben segíteni neked.

Filozófiánk, hogy MINDIG ŐSZINTE VÉLEMÉNYT, TANÁCSOT adunk a hozzánk fordulóknak. Ez határozza meg sikereinket, stratégiánkat a közösség-, és üzletépítésben is. Ezért biztosan számíthatsz arra, hogy kérdésedre, problémádra mindig a tőlünk telhető legjobb, elfogulatlan választ kapod tőlünk.

Ha az oldalon található információkon kívül bármilyen tanácsra, segítségre van szükséged, keress minket elérhetőségeinken, örömmel állunk rendelkezésedre!

 

Részletek >>> 

 

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/2245700 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2