Ígéretünk: csak természetesen

Ígéretünk: csak természetesen

Alapvető elvárás az általunk ajánlott termékekkel szemben, hogy természetes alapanyagokból készüljenek. Minden terméket kipróbálunk és tesztelünk, hogy megbizonyosodjunk róla, a legjobbat kínáljuk Nektek. Világszerte több, mint 150 országban emberek milliói használják elégedetten a Forever Living Products termékeit.

A FOREVER termékek - kizárólag minőségi, természetes alapanyagok

A Forever Living Products több, mint 40 éve törekszik arra, hogy a legjobb alapanyagokból, a legújabb fejlesztésekkel állítson elő kiváló minőségű termékeket. Mindezt egyetlen céllal teszi: hogy Neked és családodnak a legjobbat nyújthassa. A tiszta, stabilizált aloe vera gélt természetes, prémium minőségű összetevőkkel kombinálja, melyek kiegészítik és erősítik annak pozitív hatásait. A széles termékpaletta lehetővé teszi, hogy különböző célokra használd fel az egészséges életmódod és szebb kinézeted elősegítésére.

A Forever kiváló minőségű termékskálája bizonyítja, hogy a természet képes támogatni szervezetünket, jobb közérzetünk szebb külsőnk elérésében!

ALOE VERA

Az aloe növénynek kb 400 fajtája terem a világ különböző vidékein. Mindnek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos, sokrétű  hatásáról, ez az Aloe Barbadensis Miller. A történelem egyik legrégebben ismert növénye, az aloe vera természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló hatásai miatt népszerű. Enyhíti a kisebb égési sérüléseket, nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, sőt támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. A tudománnyal, az innovációval és fejlesztő csapatával a Forever Living Products elkötelezte magát, hogy a legjobb minőségű aloe verát hozza el közvetlenül hozzád.

Az aloe vera a Forever Living Products Dominikai köztársaságbeli és texasi ültetvényein terem. A Forevernél az aloét gondosan termesztik és nevelik, biztosítva ezzel a növények lehető legjobb minőségét. Az aloe verára gyakran hivatkoznak, mint a természet ajándékára a növény levelének belsejéből kinyerhető gél elismert a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai miatt. Az aloe vera gondos termesztése a lehető legmegfelelőbb éghajlati és környezeti viszonyok között garantálja, hogy az elérhető legnagyszerűbb terméket adhatjuk Neked. A növénytől - a termék a legrövidebb úton jut el - hozzád!

TERMÉSZETES TRÁGYÁZÁS ÉS GYOMIRTÁS

Egészséges növények egészséges környezetben nőnek. A Forever Living Products dominikai és texasi farmjain egyaránt szabad tartású kecskéket és juhokat használnak, hogy természetes úton irtsák a gyomot és 100%-ban természetes trágyához juttassák a termőföldet. Ez lehetővé teszi, hogy kiváló termést érjenek el, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük az aloe vera növények egészsége és a környezetünk terhelése között.

LEPECSÉTELT FRISSESÉG

A nyersanyagok változhatnak a betakarítási módszerektől, éghajlati, évszaki és tárolási viszonyoktól függően. E változékonyság minimalizálásáért és, hogy biztosíthassák a kinyert aloe minőségét, a leveleket a betakarítástól számítva pár órán belül feldolgozzák és elszállítják annak érdekében, hogy biztosan a legtisztább és legfrissebb aloét kapd megőrizve az összes levelében rejlő értékes összetevőt.

POZITÍV KÖRNYEZETI HATÁS

A Forever Living Products folyamatosan új gyakorlatokat és technológiákat vezet be, annak érdekében, hogy e téren is javuljon hatékonyságuk. Ezt pedig nem azért teszi, mert trendi. Azért teszi, mert ez a helyes. Kérelemmel folyamodott a Nemzetközi Szabványügyi Szervezethez (International Organization for Standardization – ISO), ahhoz a független szervezethez, mely többek között a vállalatok környezeti ráhatásaira hozott saját intézkedéseit bírálja felül és 2006-ban bevezette hivatalos környezeti fenntarthatósági programját, mellyel új kihívások elé állította saját magát, hogy még többet tegyen környezetünk érdekében. Saját Környezetközpontú Irányítási Rendszere kiérdemelte a nemzetközi ISO 14000 tanúsítványt, amely által előírt feltételeknek azóta is minden évben újra és újra megfelel. Természetesen, a Forever Living products már eleve előnnyel indul a több mint 50 millió Aloe Vera növényével, melyek a Dominikai köztársaságbeli és texasi ültetvényein növekednek. Elég csak egy kicsit számolni. Ha a szén-dioxid megkötést vesszük figyelembe, melynek során oxigén szabadul fel, 20 Aloe növény egy fával egyenlő mennyiségű oxigénnel dúsítja a levegőt. Csupán az aloe vera  ültetvényeivel, a Forever Living máris 2 tonna szén-dioxidtól szabadítja meg Földünk légkörét évente! Hihetetlenül büszkék vagyunk annak tudatában, hogy a Forever ökológiai lábnyomának pozitív hatása van környezetünkre.

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2