Segíts másoknak

Az élet

Akkor leszel sikeres, amikor másoknak segítesz!

Milyen hátborzongatóan szép, hogy mi ebben az üzletben dolgozhatunk! A Forever motorja ez a szellemiség: akkor leszel sikeres, amikor másokon segítesz. Az üzlettársaid sikerén munkálkodva, a Forever értékeit közvetítve, válsz egyre értékesebb emberré magad is! Mindegy, mekkora hatókörben dolgozunk, tartós boldogságot adó sikert akkor érhetünk el, ha arra törekszünk, hogy gazdagítsuk mások életét. Ezt várja tőlünk a cégünk. Ez a Forever. 

Az álmod megálmodni, a hozzá vezető utat bejárni, nem tudja helyetted senki, de támogatni Mindannyian fogunk! Ez a Forever Global Team küldetése. Csatlakozz csapatunkhoz, mi támogatunk, hogy sikeresen elérd az álmod!

Szeretnél többet tudni rólunk?

Információt kérek>>>

Amikor a Főnök hívat

Amikor a főnök hívat

Dallas

Talán Te is olyan nagy cégnél, vállalatnál dolgozol, amely több száz, esetleg több ezer dolgozót foglalkoztat. Kiemelt vezetők maroknyi csoportja irányítja a vállalatot és őket a csúcsigazgató tartja kézben. Bárhol tartasz a ranglétrán, valószínűleg görcsbe ugrik a gyomrod, ha meghallod, hogy az igazgató hívat. Lezongorázod fejben, hogy miről lehet szó aktuálisan mivel vagy megbízva, mit kérhet tőled számon, miért akar elővenni.

Bővebben: Amikor a Főnök hívat

IBOLYA TANÖSVÉNY TANULSÁGAI

IBOLYA TANÖSVÉNY TANULSÁGAI

tanösvény

Nemrégen költöztünk a Tisza parton egy mesés kirándulóhelyre. A folyó közelsége mellett az ártéri erdőben kanyargó tanösvény is csak egy ugrásra van tőlünk. Minden együtt van itt, amit szeretek: csend, béke, víz, erdő és nagy kedvenceim, a madarak.

Hetente kétszer- háromszor biztosan lemegyek. Hol biciklivel, hol gyalogosan, remélem, egyre gyakrabban futva rovom az utakat. Közben észrevétlen szellőzik ki a fejemből minden gond, s tudok nyitott szívvel és szemmel figyelni nemcsak a környező szépségekre, hanem befelé, önmagamra is.

Bővebben: IBOLYA TANÖSVÉNY TANULSÁGAI

FOREVER KARRIER LEHETŐSÉG

Ha szereted a termékeinket és kedvező tapasztalataidat másokkal is megosztanád, az első vásárlásod után erre lehetőséged nyílik. Szeretnél anyagi biztonságban, egészségesen élni? Függetlenül, rugalmas munkaidőben, akár otthonról dolgozni? Szívesen találkozol más emberekkel, szeretsz tanulni és a tapasztalataidat átadni? Az utazás a kedvenc időtöltésed? A Forever cég erre lehetőséget kínál neked. 

people-2569234  340

 

Bejegyzéseink megismertetnek a Forever céggel, munkatársainkkal. További információért fordulj hozzánk bizalommal! Olvasd el itt is a Karrierről szóló írásunkat>>>

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2