Válaszd a sikeres utat!

VÁLASZTÁS

Ismerős érzés, ahogy a múló évekkel észrevétlenül rakódnak rád a plusz dekák, kilók, míg végül 10-20 kilogramm vagy még nagyobb túlsúlyt cipelsz magaddal reggeltől estig?

Én is tudom, milyen

  • amikor aggódsz a túlsúly miatt bekövetkező egészségügyi kockázatok miatt
  • amikor egyre nehezebben mozdulsz, esetleg fáj a derekad, térdeid, és eszedbe sem jut a családdal tartani egy kiadósabb kirándulásra
  • amikor már meg sem veszel egy drágább ruhát, mert úgysem jön rád egy félév múlva, bikinire meg évek óta nem is gondolsz, és gyűlölöd a próbafülkék tükreit
  • amikor azért vigyázol, hogy le ne ejts valamit, mert nem bírsz lehajolni érte!

Már elmúltam 50 éves, és sokszor sikerült egy kicsit lefogynom, azután még többet visszahíznom, végül kezdtem beletörődni, hogy ez nekem nem megy. Igyekeztem megbarátkozni a gömbölyödő testemmel, a gumis derekú ruhákkal (hogy levegőt is kapjak), és rá se néztem valami csinosabb darabra.

Úgy voltam, mint a tanmese békája, ami belepottyant a vízzel telt fazékba. A szakácsnő feltette a tűzhelyre a fazék vízzel a békát is, és meggyújtotta a tüzet alatta. A béka eleinte nagyon jól érezte magát a lassan langyosodó vízben, azután, ahogy egyre melegebb lett, biztatta magát: Hozzá lehet szokni, nem is olyan rossz ez! Végül természetesen, szép lassan megfőtt.

De mi történt volna, ha azonnal a forró vízbe pottyan? Mindent elkövetett volna, hogy kimeneküljön, igaz? Talán megsérült volna, de valószínűleg megmenekül.

Hát nekem egy őszi napon jött el a „forró víz”, amikor rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább! Mindenkinek van egy lélektani határ, aminél több már nem fér bele, nos ezt a határt mutatta a mérleg, amikor ráálltam. És döntöttem: Változtatnom kell! Nem mentegethetem magam tovább, gyökeresen meg kell oldanom ezt a problémát! A Forever cég termékeit már hosszú évek óta elégedetten használtam, ismertem, és mivel nem egy fogyókúrát akartam újrakezdeni, hanem gyökeres megoldást kerestem, belevágtam a C9 programba.

C9nyomógomb

Kipróbáltam és működött! Amellett, hogy biztonságosan, a szervezetet támogató módon kezdtem az életmódváltást, segített a kitartásban és az új szokások rögzítésében és életmódom átformálásában is. Változott minden, a testem, a gondolkodásom, energia szintem, közérzetem és erőnlétem. Azóta már nem 9 napban, egy életben gondolkodom! Folytattam a FIT programok sorát és messze a hátam mögött hagytam a lélektani határt. Követem, tanulom ezt az új életmódot, és a korábbinál tudatosabb, egészségesebb életminőséget folytatok.

A programok részletes leírását itt találod>>>

A legtöbben azzal áltatják magukat, hogy ilyen az alkatuk, ezt örökölték, vagy ez a természetes bizonyos kor felett. Nekem is bizonygatták eleget! Mások mindenféle divatos fogyókúrába, böjtbe kezdenek, párnapos villámdiétákkal akarnak drasztikus változást elérni. Esetleg bérletet vesznek egy forradalmian új kezelésre, ami garantáltan éhezés, mozgás és bármilyen erőfeszítés nélkül ígér kirobbanó sikert. Azután persze csalódnak, amikor eltelik néhány hét, és visszatérnek a régi szokásaikhoz és elveszítik a nehezen elért eredményeket. Ráadásul vannak, akik többet szednek magukra egy ilyen csoda diéta után, mint ahogy elkezdték! Elkeserítő helyzet, igaz?

Van azonban egy rossz hírem, amit azt hiszem, a szíved mélyén Te is érzel. Ha nem változtatsz, nem változik semmi!

itt az idő

Sajnos nem mutogathatsz másokra, a kialakult helyzetért az életmódod a felelős. A fogyókúrák csak a felszínt kapargatják, ezért általában hosszútávon teljesen eredménytelenek. Amint visszatérsz a régi életvezetési szokásaidhoz, azonnal visszaszerzed a súlytöbbletet is, amitől korábban keserves munkával megszabadultál. Bármivel kecsegtessenek bizonyos reklámok, sajnos nem létezik csodabogyó és űrtechnológiás kezelés, amely erőfeszítés nélkül adja meg a vágyott életminőségedet!

Hiszem, hogy a súlyprobléma nem "adottság", hanem egy állapot, melybe a táplálkozás, az életmódunk és a gondolkodásunk keltette hármas hatás következményeként kerülünk. Kétségtelenül vannak genetikai, örökletes faktorok, de ezek a szervezeted működését határozzák meg, és nem a kialakult súlyodat. Igen, nekem is van szupervékony, mindent felfaló ismerősöm, és visszafogottan étkező gömbölyűség is! De a lecsupaszított matematikai mérleg ez:

bevitt kalóriák - a szervezet által felhasznált kalóriák =
elraktározott kalóriák

Ahhoz, hogy gyökeresen változtass az adott helyzeten gyökeresen kell változtatnod nemcsak az életmódodon, hanem a gondolkodásmódodon is! Addig, amíg ez nem történik meg, csak az időd, energiáid és a pénzed fecséreled. Végül lemondasz magadról, azt hiszed, neked ez már úgysem sikerülhet.

De tényleg így KELL ennek lennie?

Most már tudom, hogy egyáltalán nem! Nem szükséges beletörődéssel, rosszabb életminőségben élni az életed a folyamatos súlygyarapodás következményeivel küszködve!

Mindannyian képesek vagyunk rá, és megérdemeljük a sikert!

Változtass a jobb életminőségedért! Formáld át tested és a gondolkodásodat!

Tűzd ki a célodat! Miért akarsz változtatni? Legyél konkrét, akár írd fel magadnak jól látható helyre az áhított célodat! Sokat segít a motivációd, kitartásod fenntartásában, ha ez a cél mindig a fókuszodban van! Legyen ez a cél reális, de elég vonzó, hogy érdemes legyen érte erőfeszítést hozni!

Egészségesebb életmód? Te is képes vagy rá!

Tedd akár kis lépésekben, mi elkísérünk, támogatunk a változás felé vezető utadon! A Forever FIT programjaival minden eszköz a rendelkezésedre áll, amellyel még ma elkezdheted tested és életminőséged átformálását!

Felejtsd el a fogyókúrát, és helyette vágj bele az ÉLETMÓDVÁLTÁSBA! 

Mondd el családodnak, barátaidnak, mibe vágsz! Támogató közegben sikeresebben veszed majd a mindennapi akadályokat, illetve a kimondott szó "kötelez": nagyobb felelősséggel tartod magad az elhatározásodhoz, ha mások is tudnak róla! Csatlakozz csoportunkhoz, ahol motivációt, ötleteket találsz, kérdezhetsz és segítséget kaphatsz az életmódváltással kapcsolatosan

FIT- C9 Csináljuk együtt csoporthoz>>>

Most rajtad a sor! Hozd meg a Te is a döntésedet! 

hogyan kezdjem

Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a kezdő C9 csomagodat, megrendelni és belevágni abba a kalandba, melynek során tudatosabban, egészségesebben és aktívabban élheted az életedet! Megrendelésed (egyszeri, ingyenes regisztráció után) leadhatod online, és cégünk az általad kiválasztott módon juttatja el hozzád a csomagod.

Választok>>>

Szegedi irodánkban személyesen is megrendelheted és átveheted a kiválasztott csomagot, így nem kell a szállításért fizetned

Tovább az Aloe Életmód Tanácsadó Központhoz>>>

Még egy tanács a siker érdekében: légy magaddal türelmes! Hosszú évek alatt kialakult állapotot nem lehet néhány nap alatt megváltoztatni. Nem is volna egészséges, ráadásul időt kell adnod a szervezetednek is, hogy átálljon az új "üzemmódra". Következetesen végigvitt kis lépések messzebbre vezetnek, mint egy gyors sprint! Így válhat az életmódváltás fogcsikorgatás, önsanyargatás nélküli,  élvezetes kalanddá!

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!>>>

Kezd el és soha ne hagyd abba! Ez a sikeres életmódváltás kulcsa. 

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/2245700 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2