Csobbanjunk!

water-pool-underwater-relax-swimming-pool-floating-64793-pxhere.com

Kánikulában legjobb izzadni a vízben? Szerintem is. Itt az ideje a vizes sportoknak!

A legforróbb kánikula idején iktass be egy reggeli úszást, vízi tornát, ha már sportolsz, legyen élvezetes! Amellett, hogy az egészségedért teszel, milyen jólesik a simogató vízben edzeni! Ilyenkor mindig eszembe jutnak a téli úszós napok: a rengeteg ruha begyömöszölése az öltöző szekrénybe, a szárítkozás körülményessége, mire kiértem a szabadba, újra leizzadtam a vastag ruhák alatt. Most azonban úszás után csak magamra kapok egy rövidnadrágot, pólót, és mire hazatekerek biciklivel, meg is szárad a hajam! Nagyon szeretem ezt az érzést!

Ha inkább a szárazon maradsz, válassz kora reggeli, vagy esti időpontot a napi edzéshez! Nagyon fontos, hogy a megfelelő ásványi anyagokat is tartalmazó folyadékpótlásról gondoskodj, hiszen ilyenkor fokozott a folyadék és elektrolit vesztés. A napon tartózkodni futva sem lehet sokáig (hacsak nem vagy gyorsabb a fénysebességnél). Védd a bőröd naptejjel, és szükség szerint ismételd, hiszen az izzadás, vagy a vízben tartózkodás során gyorsabban elveszíti fényvédő hatását. Bővebben olvashatsz erről itt>>>

Sokan küzdenek a fokozott verejtékezéssel nyáron, főként sportoláskor. Az izzadás ugyan természetes, de mégis kellemetlen lehet. Próbáld ki a Forever Ever-Shield dezodorját! Illatmentes, nem tartalmaz aluminiumsókat. Aloe vera tartalmának köszönhetően gyengéden ápolja a bőrödet miközben hatékonyan véd az izzadtságszag ellen. Stift formulája könnyen használható, nem hagy nyomot a ruhán, sokáig elegendő.

Itt ismerheted meg>>>

kisméret

Már a csapból is az folyik, hogy milyen fontos a vízivás. De mi van, ha már rá se bírsz nézni a vízre, nem kívánod, nem esik jól? Mit igyál, hogyan tedd változatossá és egészségessé a folyadékpótlást? Gasztro rovatunkból ezt is megtudhatod>>>

Maradj aktív nyáron is! Neked is vannak jó ötleteid? Oszd meg velünk!>>>

 

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/2245700 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2