Forever : Egyensúlyban a környezettel

MINÉL TÖBBET TUDUNK AZ ALOÉRÓL, ANNÁL JOBBAN SZERETJÜK

aloe növény

 Ez a csodálatos növény nemcsak az inspirálója, de az alapja is a Forever Living Products cég bőrápolási, kozmetikai, étrend-kiegészítő és személyes higiéniai termékskálájának. Kutató és fejlesztő csapata folyamatos innovációs munkáját ez vezeti, és az aloénak köszönhetően alkot minden évben új és még az eddigieknél is nagyszerűbb termékeket.

Az Aloe növénynek kb. 400 fajtája terem a világ száraz éghajlatú vidékein. Mindegyiknek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos nyugtató hatásáról.

Aloe Barbadensis Miller

A történelem egyik legrégebben ismert növényeként az Aloéról már időszámításunk előtt 2200-ból is találhatók feljegyzések sumér agyagtáblákon. Az Aloe Verát régóta kedvelik természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló hatásai miatt. Enyhíti a kisebb égési sérüléseket, nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, sőt támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. A tudománnyal, az innovációval, a kutatás iránti elkötelezettségével és fejlesztő csapatával a Forever elkötelezte magát, hogy a legjobb Aloe Verát hozza el közvetlenül hozzád.

A FOREVER SAJÁT ÜLTETVÉNYEI

2002 USA 297

Forever Aloe Verája a Dominikai köztársaságbeli és a Dél-Texasban található Rio Grande völgyében elhelyezkedő ültetvényein terem, ahol az Aloét gondosan termesztik és nevelik, biztosítva ezzel a növények lehető legjobb minőségét. Az Aloéra gyakran hivatkoznak, mint a természet ajándékára a növény levelének belsejéből kinyerhető gél elismert, egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt. Az Aloe gondos termesztése a lehető legmegfelelőbb éghajlati és környezeti viszonyok között garantálja, hogy az elérhető legnagyszerűbb terméket juttatjuk el üzleti partnereinkhez. A növénytől - a termékig - hozzád!

Fedezd fel a 2630 hektár területen elhelyezkedő Aloe ültetvényt a gyönyörű Dominikai köztársaságban – ez a legnagyobb Aloe ültetvény a világon! A termőföld, az ideális hőmérséklet és a pontosan elegendő mennyiségű csapadék tökéletes egyensúlyában, minőségi Aloe növényeket termesztenek. A Dominikai köztársaságbeli ültetvényeken több mint 50 millió növény található, melyekről hetente több mint 450 000 kg Aloét takarítanak be! Egészséges növények egészséges környezetben nőnek. Járd be az ültetvényt videónk segítségével!

Séta a Forever Aloe ültetvényén

HELYI TERMELŐK

A Forever egy sikerorientált kultúrát támogat, mely mások életére úgy kíván pozitív hatást gyakorolni, hogy közben nem téveszti szem elől azokat sem, akik ezt a sikert lehetővé tették. Helyi termelőket foglalkoztat, akiknek kivételes munkakörülményeket biztosít a cég. Szilárd munkahelyük és fizetésük a szomszédos közösségek körében irigyeltté teszik a Forever alkalmazottait.

CSAK A LEGJOBBAT!

A Forever Livingnél gyakran hangoztatják: „bármi, ami egy picit is kevesebb a legjobbnál, soha sem lesz elég”. Hisszük, hogy nem is lehetne más hely a legmegfelelőbb arra, hogy felállítsuk a legmagasabb követelmények mércéjét, mint pont az a hely, ahol minden kezdődik: az Aloe ültetvények. Az Aloe Vera gél az elsődleges összetevő a kiváló termékek többségében és a Forever kiemelt figyelmet fordít annak biztosítására, hogy csakis a legtökéletesebb növényeket takarítsák be. Azért, hogy teljes mértékben felügyelhessék a minőségellenőrzést a termesztett növények felett, a Forever Living 100%-os tulajdonába és ellenőrzése alá tartoznak a dél-texasi Rio Grande völgyében és a Dominikai Köztársaságban található Aloe ültetvények, melyek közül az utóbbi 2630 hektárnyi területével a világ legnagyobb Aloe ültetvénye. Az ültetvények 100%-os tulajdonlásával ellenőrizése alatt tartja a cég az ültetési időszakot, a szelektálást, a trágyázási és gyomirtási módszereket, a betakarítási időszakokat, a feldolgozást, a tárolást és a szállítást. Ám, ami a legfontosabb, ez azt jelenti, hogy amikor a feldolgozott Aloe Vera megérkezik a gyártólétesítményekbe, nem férhet kétség ahhoz, hogy ez a lehető legjobb minőségű alapanyag! A Forever Livingnél mindig tudták, hogy a Földünkön fellelhető legjobb Aloe Verát használják elképesztő termékeikhez. Miért? Mert saját maguk termesztik! Erről Texasban személyesen is meggyőződhettünk, amikor meglátogattuk a Forever ültetvényeit.

Növénytől a terméken át így érkezik hozzád a legfrissebb aloé

TERMESZTÉS ÉS BETAKARÍTÁS

2002 USA 298

Ha az Aloe betakarításáról és feldolgozásáról van szó, akkor a Forever kutatási részlege mindent megtesz annak érdekében, hogy Te, a legfrissebb és legkiválóbb hatású terméket kapd. Mivel a természet ilyen csodálatos ajándékot adott nekünk az Aloéban, a kutatók arra összpontosítanak, hogy az összes benne rejlő lehetőséget kihasználják. Mindezt szem előtt tartva, a speciális betakarítási és szabadalmaztatott stabilizációs feldolgozási eljárásokat folyamatosan fejlesztik, hogy az Aloét a legfrissebb formájában őrizzék meg és megtartsák maximális hatóanyagtartalmát. A mai napig kézi ültetést, betakarítást és feldolgozási technikákat alkalmaznak a Forevernél, hogy a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek feleljenek meg. Az ökológiai szempontokra figyelve, kecskéket és juhokat használnak gyomirtásra és a természetes trágyázásra. Emiatt a Forever 100%-os ellenőrzést tarthat fent Aloe ültetvényei felett, ami miatt biztosak lehetünk abban, hogy az ültetéstől a gondozáson át a betakarításig az Aloe növények a legfigyelmesebb és legmagasabb szintű gondozást kapják, ugyanazoknak az előírásoknak megfelelően, mint amelyek alapján minden egyes termékét is megalkotja és elkészíti cégünk.

LEPECSÉTELT FRISSESÉG

A nyersanyagok minősége nagymértékben változhat a betakarítási módszerektől, éghajlati, évszaki és tárolási viszonyoktól függően. E változékonyság minimalizálásáért és, hogy biztosíthassák az Aloé minőségét, a leveleket a betakarítástól számítva pár órán belül feldolgozzák és elszállítják. Amikor a természetes körülmények között nevelt Aloé vizsgálatára és feldolgozására kerül sor, semmi sem érhet fel a kézi minőségellenőrzéssel. Mintha a legaprólékosabb konyhafőnök felügyelne a konyhánkban, csak a legkiválóbb összetevők kerülhetnek az asztalra. A legkorszerűbb létesítményeknek köszönhetően, a kiváló minőségű Aloé frissességét megőrizve, a betakarítást követően már órákon belül lezárva szállítható a terméklaboratóriumokba azért, hogy biztosan a legtisztább és legfrissebb Aloét kapd megőrizve az összes, levelében rejlő értékes tulajdonságát. Ugyanilyen elkötelezetten dolgozik a Forever azon, hogy a leggyorsabb, leghatékonyabb és legátfogóbban ellenőrzött szállítást alkalmazza. Puerto Plato kikötője teszi lehetővé, hogy a feldolgozott és lepecsételt Aloét akadálymentesen és teljes kontroll alatt szállíthassák tovább az Egyesült Államok felé.

Szállítás

POZITÍV KÖRNYEZETI HATÁS

feldolgozás

Egyes cégek csupán azért hangoztatják környezeti felelősségüket és minimális környezeti ráhatásukat, hogy lépést tartsanak az aktuális trendekkel. Velük ellentétben a Forever folyamatosan új gyakorlatokat és eljárásokat vezet be annak érdekében, hogy e téren is javuljon hatékonysága. Mindezt nem azért teszi, mert trendi, hanem azért, mert meggyőződése, hogy ez a helyes. Ezért folyamodott kérelemmel a Nemzetközi Szabványügyi Szervezethez (International Organization for Standardization – ISO), ahhoz a független szervezethez, mely többek között a vállalatok környezeti ráhatásaira hozott saját intézkedéseit bírálja felül.A Forever 2006-ban bevezette hivatalos környezeti fenntarthatósági programját, mellyel új kihívások elé állította saját magát, hogy még többet tegyen környezetünk érdekében. Saját Környezetközpontú Irányítási Rendszere kiérdemelte a nemzetközi ISO 14000 tanúsítványt, amely által előírt feltételeknek azóta is minden évben újra és újra megfelel a cég. Természetesen, a Forever Living már eleve előnnyel indul a több mint 50 millió Aloe Vera növényével, melyek a Dominikai köztársaságbeli és texasi ültetvényeken növekednek. Elég csak egy kicsit számolni: Ha a szén-dioxid megkötést vesszük figyelembe, melynek során oxigén szabadul fel, 20 Aloe növény egy fával egyenlő mennyiségű oxigénnel dúsítja a levegőt. Az Aloé ültetvényeinek hála, a Forever Living máris 2 tonna szén-dioxidtól szabadítja meg Földünk légkörét évente! Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a Forever ökológiai lábnyomának pozitív hatása van a környezetünkre.

Cikkünk a Forever Living Products hivatalos weboldalán szereplő tartalom alapján készült, illetve egyes részeket átvettünk innen:

Forever Living Products web

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2