A FOREVER TRADE

Fairtrade-Logo1 FLP

 

Ismered ezt a címkét? Tudod, milyen árukon találhatod? 

Azok a cégek, termékek érdemlik ki a méltányos kereskedelem elismerését, amelyek nem zsákmányolják ki a (főleg fejlődő országokban található) termőterületeket, termelőket, helyi kisközösségeket. Nekünk is van egy márkajelünk, amely fontos értékeket képvisel. A Forever cég nemcsak a termékei minőségére, hanem a termelés és gyártás egész folyamatára különleges figyelmet fordít.

Ismered a Forever címkéjét, a sast? Ismered azokat a termékeket, amelyeken ezt találhatod?

Büszkén mondhatjuk el cégünkről, a Foreverről, hogy etikus és méltányos módon folytatja az aloe vera ültetvényein a termesztést, és feldolgozást.
a Forever Living 100%-os tulajdonába és ellenőrzése alá tartoznak a dél-texasi Rio Grande völgyében és a Dominikai Köztársaságban található Aloe ültetvények, melyek közül az utóbbi 2630 hektárnyi területével a világ legnagyobb Aloe ültetvénye. Ültetvényei 100%-os felügyeletével ellenőrizheti az ültetési időszakot, a szelektálást, a trágyázási és gyomirtási módszereket, a betakarítási időszakokat, a feldolgozást, a tárolást és a szállítást.

A Forever megbecsüli azokat, akik hozzájárulnak mindannyiunk sikeréhez és jólétéhez. Helyi termelőket foglalkoztat és kivételes munkakörülményeket biztosít számukra. Szilárd munkhelyük és fizetésük van, támogatja a helyi közösségek fejlődését, megmaradását, invesztál az oktatás fejlesztésébe, az életkörülmények javításába.


Előfordulhat, hogy drágábbak az így előállított termékek?

Igen, mivel a piacot a multinacionális cégek árversenye jellemzi. Gyakran az árak alacsony szinten tartását a fejlődő országokban dolgozók kizsákmányolása, emberi jogainak megsértése és környezetpusztítás révén érik el.

 

A Forever termékek használatával, vásárlásával te azoknak a jólétéért is fizetsz, akik előállítják, és eljuttatják hozzád ezeket a magas minőségű termékeket.

 Nézd meg összeállításunkban, hogyan folyik a munka az aloe vera ültetvényeken!

Túra az ültetvényeken Ez a FOREVER TRADE.

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2