Forever Aloe Vera Gél Italok

36289737 1696345910420923 3912523878747865088 n

Ha te is lelkes híve vagy a természetes táplálkozásnak, és fontos számodra a kiváló minőség, akkor velünk együtt szívből örülsz majd ennek a hírnek.

2018 áprilisában Dallasba utaztunk, a Forever cég világtalálkozójára, ahol évente bemutatják a figyelemre méltó új, vagy továbbfejlesztett termékeket. Idén elsöprő erővel robbant be a hír, hogy az eltelt 40 évben ikonná vált sárga flakonos aloe vera gél új külsőt és tartalmat kapott!

Aki csak kipróbálta a gélt megerősíthet abban, hogy ez az étrend kiegészítő ital méltán a Forever legnépszerűbb készítménye. Miért változtatták hát meg a cég zászlóshajóját? Csak olvass tovább, és elárulom…

A legfontosabb, hogy eddig is különleges, stabilizációs eljárással került a gél a csomagolásba. Nélkülözhetetlen volt azonban minimális tartósító adagolása a hosszabb szavatosság eléréséhez. A technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már erre nincs szükség. Az új csomagolású ital 99,7%-ban tiszta, az aloe vera levelének belsejéből nyert gélt tartalmaz. A fennmaradó 0,03% citromsav és aszkorbinsav, vagyis C-vitamin. Ez a termék a tisztaságáért megkapta a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét (IASC). A mesterséges tartósítószerek kiküszöbölése mellett ne felejtsük el, hogy ebben a készítményben cukor sincs, ezért bátran fogyaszthatják a diabétesszel élők is!

No és mi a helyzet az ízzel? Be kell vallanom, vannak, akik nehezen barátkoztak meg a natúr aloe vera gél ízével. Nekik jó hír lehet, hogy az új csomagolásnak és a még magasabb gél tartalomnak köszönhetően gyümölcsösen friss ízű lett az aloe ital. Nekem volt alkalmam megkóstolni Texasban, az ültetvényen frissen szüretelt és felvágott levélből kinyert gélt. Ennek zamatát őrzi meg tökéletesen a Tetrapack.

Hadd térjek még rá egy fontos részletre: ez a csomagolás amellett, hogy praktikus és könnyen elhelyezheted a hűtőben, 100%-ban újrahasznosítható! A Forever évek óta igyekszik minimalizálni az ökológiai lábnyomát, ebbe a törekvésbe illeszkedik az új termékek csomagolásának környezetbaráttá tétele is.

És még csak most jön a java! Neked már nem kell Dallasba utaznod, ha szeretnéd kipróbálni az új gélt! (Hacsak nem akarod meglátogatni egyúttal a Ewing családot is a Southfork Ranch-en.) 

berry

Boldogok vagyunk, hiszen itt a következő, újcsomagolású, még tökéletesebb, Aloe Berry Nectar ital! Ismerd meg és legyél az elsők között, aki kipróbálja! 
Miért olyan forradalmi az új Aloe Berry Nectar? Mert 99,7%-ban tiszta aloe vera levélből nyert belső gélt tartalmaz, C- vitaminban gazdag, melyhez édes alma és a vörös áfonya gyümölcsös íze társul, alacsonyabb cukortartalommal. Tetrapack csomagolásának köszönhetően nincs szükség hozzáadott tartósítószerre, ráadásul gluténmentes ital, mely tele van fitotápanyagokkal. A steril gyártási körülményeknek köszönhetően a lehető legfrissebb, legtermészetesebb aloét élvezheted ebben az italban!

aloe peach

Ha fontos számodra az íz, kóstold meg a Forever Peach-et! A tökéletes aloe vera gélt a napérlelte őszibarack és fehér szőlőlé egészíti ki. A barackos géllel olyan zamatos italt adhatsz a családodnak, amit szívesen fogyaszt a legfinnyásabb ízlésű gyermek (és felnőtt) is!

Büszkék vagyunk arra, hogy minden gél ital csomagolása 100%-ig újra hasznosítható, így nem terheli a környezetet.

Válaszd valamelyik számodra ideális összeállítású termékcsomagunkat, és élvezd a topminőségű készítmények jótékony hatását!

Regisztrálj nálunk és vásárold meg azonnali 15%.os kedvezménnyel hivatalos webáruházunkban!>>>

A növénytől a termék hozzád a lehető legjobb minőségben érkezik. Egy mosoly kíséri végig az útján. Add tovább! Smile Forever. Kísérd végig az útján, nézd meg videónkat:

Aloe Vera a növénytől a termékig

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/2245700 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2