Mit egyek kánikulában?

KÁNIKULA

Enni sem bírsz a melegben? Van néhány jó fogásunk erre az esetre!

Bővebben: Mit egyek kánikulában?

Üdítő kortyok

friss korty

Kánikulai tippek, ha már rá se bírsz nézni a vízre...

Bővebben: Üdítő kortyok

Szereted a családodat?

cékla

Szereted a családodat? Szerettesd meg velük a céklát!

Belém hasított a felismerés: elárasztotta a kertemet a cékla! Persze, én ültettem, de sosem gondoltam volna, hogy ilyen céklabumm lesz belőle. Ráadásul a család nagy része csak barátkozik a fogyasztásával és elég nehéz rávenni őket, hogy bármilyen formában kipróbálják. Ezen csak kezdetben segít, ha tudod, milyen fantasztikus zöldséggel telik meg a kamra. Hogy akkor miért foglalkozom ennyit a céklával?

Bővebben: Szereted a családodat?

Sütőben sült zabpehely

zabpehely

Végre egy kis egészséges finomság, amit tuti bűntudat nélkül ehetsz! Gluténmentes, és lehet laktózmentes is. Könnyű desszertként is bevetheted, de számomra ez a tökéletes reggeli!

Bővebben: Sütőben sült zabpehely

Karfiol steak grillezett házisajttal

 

karfiol

A steakhez a 20 dkg karfiolt és a 6 dkg orda sajtot szeletekre vágtam. Nagyon pici sóval, borssal megszórtam, kevés olivaolajjal meglocsoltam. 180 fokon, egyszer megfordítva, pirulásig sütöttem a sütőben. Potom 270 kalóriából kijött!

Bővebben: Karfiol steak grillezett házisajttal

Tápiókapuding

A tápiókagyöngy alapanyaga a maniókagyökér, az ebből őrölt lisztet még nedves állapotban szitán átpréselik. Egyfajta granulátumról beszélünk tehát. A tápiókát lehet sima liszt formájában is kapni. Akárhogyan is, a lényeg, hogy egy magas keményítőtartalmú, gluténmentes alapanyag. Semleges ízű, sok mindenre alkalmas, a gyöngyök izgalmas kalandozásokra csábítanak.

Bővebben: Tápiókapuding

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2