Érezd jól magad a bőrödben!

infszőke

Minél jobban megismerjük az aloét, annál jobban szeretjük! Most a bőröregedési problémákra adunk egy ütős választ az Infinite by Forever termékcsaláddal.

Bővebben: Érezd jól magad a bőrödben!

A nap fénye és árnyéka

hand-open-light-sun-sunset-night-1010309-pxhere.com

Hogy ne vidd a bőröd vásárra, legújabb cikkünkben a napvédelemmel kapcsolatos alapvető és praktikus információkat osztunk meg veled.

Bővebben: A nap fénye és árnyéka

Bőrápolás? Természetesen!

sun-flower-2699771 1920Vannak rutinok, amiket nehezen építek be a mindennapokba. Nekem sokáig ilyen volt a reggeli/esti arcápolás. Azért az idő múlásával egyre sürgetőbbé vált, hogy valamilyen megoldást találjak, és gyorsan- hatékonyan- rendszeresen az életem szerves részévé tegyem. Te hogy vagy ezzel?

Bővebben: Bőrápolás? Természetesen!

Téli bőrápolás csúcsra járatva aloe verával

pexels-photo-54200 

   I. Életmódváltás: a profi kozmetikus

Bár enyhe telünk van, idén sem ússzuk meg a hűvös, szeles napok kellemetlen hatásait. Télen több időt töltünk a fűtött, gyakran száraz levegőjű lakásban, keveset vagyunk a szabad levegőn. Még az étkezésünk is megváltozik: szívesen fogyasztunk tartalmasabb, nehezebb, fűszeres ételeket. Mindez megterheli egész szervezetünket, de érzékelhetővé válik a bőrünk állapotán is. Mit tehetünk, ha száraznak, cserepesnek, kirepedezettnek, érezzük a bőrünket, húzódik és viszket? Kezdjük természetesen, és az alapoktól!

Bővebben: Téli bőrápolás csúcsra járatva aloe verával

Az Aloe Vera jótékony hatásai

A Forever Aloe Verája, ahogy a természet megalkotta.

Az aloét több, mint 5000 éve használják terápiás célokra. Több szépségéről híres történelmi személyiség használta rendszeresen, a legendás Kleopátra és Nefertiti is aloe vera géllel ápolta arcbőrét és aloéban fürdött, hogy bőre fiatal és gyönyörű maradjon.

Miért is használja ilyen régóta az emberiség gyógyító célokra sikerrel az aloe verát?

Az aloe vera elsősorban az égési fájdalmakat és egyéb bőrirritációkat csillapító hatása miatt ismert, de ennél sokkal többre képes, számtalan jótékony hatással bíró gyógynövény.

Bővebben: Az Aloe Vera jótékony hatásai

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2