Ne pánikolj, erősítsd az immunrendszered!

cold-comfort-cover-cute-266679

Minden híradásban a Korona vírus fertőzés terjedésével foglalkoznak, az emberek pedig kétségbe esnek. Ráadásul kezdődik a szokásos influenzajárvány is. Mit tehetünk, hogy megóvjuk magunkat és családunkat?

Bővebben: Ne pánikolj, erősítsd az immunrendszered!

7 motivációs ötlet, hogy minden nap gyalogolj

outdoors-3068267 1920

A legegyszerűbb, bárki számára elérhető mozgás a gyaloglás. De hogyan maradhatsz motivált és hogyan lehet hatékonyabb a napi sétád? Készülj okosan, itt van 7 tipp hozzá...

Bővebben: 7 motivációs ötlet, hogy minden nap gyalogolj

Érezd jól magad a bőrödben!

infszőke

Minél jobban megismerjük az aloét, annál jobban szeretjük! Most a bőröregedési problémákra adunk egy ütős választ az Infinite by Forever termékcsaláddal.

Bővebben: Érezd jól magad a bőrödben!

Forever : Egyensúlyban a környezettel

MINÉL TÖBBET TUDUNK AZ ALOÉRÓL, ANNÁL JOBBAN SZERETJÜK

aloe növény

Ez a csodálatos növény nemcsak az inspirálója, de az alapja is a Forever Living Products cég bőrápolási, kozmetikai, étrend-kiegészítő és személyes higiéniai termékskálájának. Kutató és fejlesztő csapata folyamatos innovációs munkáját ez vezeti, és az aloénak köszönhetően alkot minden évben új és még az eddigieknél is nagyszerűbb termékeket.

Bővebben: Forever : Egyensúlyban a környezettel

Nem dobom a szemetem a tengerbe!

áradáskicsi

Tudja, én nem dobom a szemetem a tengerbe! Ezekkel a szavakkal utasított el egy kedves, középkorú hölgy mindent, amit a Forever termékek újrahasznosításával kapcsolatosan elmondtam neki. Önigazoló érvei között voltak olyanok, amiket korábban én is vallottam. És mi van, ha az ajtód elé folyik a szemét? Beszélgetésünk elgondolkodtatott: hol tartok most? És te? Mit teszel azért, hogy minél kevésbé szennyezd a környezeted?

Bővebben: Nem dobom a szemetem a tengerbe!

Egy társ az egészségtudatos úton

shutterstock-406893472

Amikor elhatározod, hogy szeretnéd elérni az ideális testsúlyod, fittebb, energikusabb lennél, vagy csak tudatosabbá tennéd az étkezési szokásaidat, érdemes bevetned minden hasznos segítséget, amivel könnyebbé teheted az átállást!

My Fitness Pal

Bővebben: Egy társ az egészségtudatos úton

Küldetésünk

Olyan világlátást, életmódot, hosszú távú elköteleződést képviselünk, amely garanciája az egyéni kiteljesedésnek, közösségi értékeknek. Emberi kapcsolatokat, bizalmat, kötődést építünk.
Légy csoportunk része, köss új barátságokat, fedezzük fel együtt, hogyan lehetsz testben és lélekben egész, és önbizalommal teli!

Változz és változtass velünk!

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a +36-70/413-5656 telefonszámot.

Keress minket itt is:

image4 image1 image3 image2